Binnen de Nederlandse transport- en logistieke sector heeft Logistic Force, een vooraanstaande HR-dienstverlener, de activiteiten van uitzendonderneming Wiver Logistiek overgenomen. De transactie, die op 30 november 2023 werd afgerond, markeert een significante versterking van de commerciële dekking van Logistic Force in Nederland.

De overname, ondersteund door investeerder FIELDS Group, belooft een indrukwekkende gezamenlijke omzet van meer dan € 120 miljoen in 2023. Met deze strategische zet brengt Logistic Force meer dan 300 Wiver uitzendkrachten onder haar vleugels, die dagelijks werkzaam zijn voor diverse verhuisbedrijven, transporteurs en logistieke bedrijven door het hele land.

Martin van Dijk, CEO van Logistic Force, benadrukt het belang van deze overname: “De overname van Wiver past volledig bij onze groeiambities in Nederland. Door het bundelen van onze krachten kunnen wij onze klanten in de transport en logistieke sector beter bedienen en vergroten we ons portfolio met dienstverlening in de verhuisbranche.”

Deze overname is niet alleen een versterking van de marktpositie van Logistic Force maar ook een stap in hun voortdurende groeistrategie. “Dit is een fantastische vervolgstap in onze groeistrategie. Deze overname motiveert ons in de verdere zoektocht naar andere ondernemingen die in de toekomst onze marktpositie kunnen versterken”, aldus Van Dijk.