DHG heeft succesvol drie huurovereenkomsten afgesloten voor hun twee aangeschafte bedrijfspanden aan de van Veenendaalweg in de Rotterdamse Waalhaven. Met deze transacties zijn de panden volledig verhuurd.

Xtra Materiaal & Xtra Services B.V., een Rotterdams verhuurbedrijf met ruim 30 jaar ervaring, heeft de van Veenendaalweg 5 gehuurd. Deze locatie omvat ongeveer 3.838 m², met zowel bedrijfs- als kantoorruimte en een ruim buitenterrein. De huurovereenkomst is voor een periode van vijf jaar vastgelegd.

AB COM Services, een langdurige huurder van DHG, breidt uit naar een deel van het pand aan de van Veenendaalweg 11. Deze uitbreiding bestaat uit 1.232 m² bedrijfsruimte en 145 m² mezzanine. AB COM SERVICES BV biedt logistieke diensten in op- en overslag van voornamelijk aardolieproducten en petrochemie.

Transportcentrale Rotterdam B.V., een modern transportbedrijf opgericht in 1973, huurt het pand aan de van Veenendaalweg 17. Dit deel omvat 5.148 m², inclusief bedrijfs- en kantoorruimte, overkapping en buitenterrein. De huurovereenkomst is eveneens voor vijf jaar.

Met deze drie verhuurtransacties versterkt DHG zijn aanwezigheid in de Waalhaven en bevestigt de aantrekkelijkheid van deze locatie voor bedrijven in uiteenlopende sectoren. DHG werd bij deze transacties ondersteund door Molenaar Bedrijfshuisvesting.