Net voor de kerstdrukte heeft Prime Vision aangekondigd dat hun geavanceerde mobiele robots zijn aangekomen bij het magazijn van Babydump. Deze stap is onderdeel van Babydump's strategie om haar logistieke processen te automatiseren en te optimaliseren.

Babydump, is opgericht in de jaren '70 en marktleider in babyproducten in Nederland en België, heeft zijn operaties in Sint-Oedenrode vernieuwd door een Autostore magazijnbeheersysteem en dozenverzegelmachines te integreren. De toevoeging van de robots van Prime Vision zal helpen om de efficiëntie verder te verhogen.

De robots van Prime Vision zullen een cruciale rol spelen in het distributieproces, door items te transporteren en te sorteren voor verschillende leveringskanalen. Dit moet leiden tot snellere leveringstijden en verbeterde klantenservice.

Richard Hagen van Prime Vision en Henk Timmer van Babydump benadrukken beiden het belang van deze samenwerking voor de toekomst van e-commerce logistiek. De robots zijn een schaalbare en efficiënte oplossing, perfect afgestemd op de behoeften van Babydump en zullen een belangrijke rol spelen tijdens de drukke kerstperiode.