Van Moer Logistics heeft zijn nieuwe hoofdkantoor geopend in het West Port Business Center, gelegen naast hun bestaande site in Zwijndrecht.

Het nieuwe hoofdkantoor, gevestigd in het voormalige 'Baloise' gebouw, beslaat een indrukwekkend terrein van 45.000 m² en bestaat voor 10.000 m² aan kantoorruimte. Deze uitbreiding werd mogelijk gemaakt door de samenwerking met Van Wellen Group, een specialist in vastgoed.

Dankzij de gestage groei van het bedrijf in de afgelopen 15 jaar, was de verhuizing naar een groter en moderner hoofdkantoor noodzakelijk geworden. Het nieuwe hoofdkantoor is niet alleen ruimer, maar ook ontworpen met aandacht voor ergonomie en duurzaamheid. Zo zijn er verstelbare bureau's geïnstalleerd en zijn de vergaderzalen vernoemd naar enkele van de commodities van het bedrijf. Een bijzondere toevoeging is het akoestische en isolerende spuitplafond, gemaakt van gerecycled papier. Bovendien draagt het bedrijf bij aan het milieu door het gebruik van drinkwaterkranen met gezuiverd kraanwater, waardoor het gebruik van plastic flessen overbodig wordt.

Het oude hoofdkantoor zal niet leeg blijven staan. De vrijgekomen ruimte wordt volledig benut door de transportafdelingen en het opleidingscentrum ‘Van Moer Academy'.