QLS heeft op Black Friday en Cyber Monday 58% meer bestellingen verwerkt dan een jaar geleden. Op Cyber Monday heeft QLS een ongekende piek bereikt met maar liefst 92.000 orders. Om aan de hoge verwachtingen te voldoen heeft QLS ook afgelopen zaterdag pakketten ingepakt.

Quincy Boogers, algemeen directeur bij QLS vertelde: “Dit jaar is voor QLS een jaar van ongekende groei en succes geweest. Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld en voor de toewijding van ons team dat zich onvermoeibaar heeft ingezet om aan de groeiende vraag te voldoen. De samenwerking met DHL en PostNL heeft onze operationele efficiëntie versterkt, waardoor wij in staat waren om deze indrukwekkende resultaten te behalen.”

Boogers vervolgt: “De recordbrekende prestaties zijn een weerspiegeling van ons streven naar excellentie en klanttevredenheid. Wij kijken ernaar uit om deze groei voort te zetten en onze dienstverlening verder te optimaliseren om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.”

De drukte blijft aanhouden met de naderende feestdagen, waaronder Sinterklaas en Kerst. Quincy Boogers benadrukt hierbij het belang van de innovatieve ontwikkelingen van QLS: “Onze voorbereiding op de komende feestdagen is niet een anticipatie op de drukte, maar een resultaat van doordachte innovaties.”

Onlangs investeerde het familiebedrijf uit Dordrecht in de uitbreiding van haar AutoStore, waarvan de capaciteit is gegroeid tot 110.000 bakken met 105 robots.