Alexander Streefkerk, tot voor kort de supply chain manager bij Getir, wordt de nieuwe managing director bij het flitsbezorgbedrijf. Streefkerk zal Florian Brunsting opvolgen en tevens de leiding krijgen over het onlangs overgenomen Gorillas.

Brunsting kijkt terug op een bewogen periode van 2,5 jaar: "Er zijn zoveel geweldige dingen zijn om op terug te kijken en trots op te zijn: het opbouwen van een van de snelst groeiende bedrijven in het land, het leveren van miljoenen orders en het tewerkstellen van duizenden mensen uit alle lagen van de bevolking. De afgelopen 2,5 jaar waren een wervelwind van groei, leren en gedeelde successen. Van het aangaan van uitdagingen tot het vieren van overwinningen, het is een rit die ik voor altijd zal koesteren. De reis is niet gemakkelijk geweest. Maar ja, niets in het leven is gemakkelijk."

"Ik geef de fakkel door aan een van ons, Alexander Streefkerk, die frisse ideeën en nieuwe energie meebrengt. Ik wens hem het allerbeste in zijn nieuwe rol."

Bruntsing liet weten komende tijd te reflecteren en na te denken wat het nieuwe hoofdstuk van zijn carrière zal worden.

Afgelopen zomer werd duidelijk dat Getir permanent actief zou blijven in Nederland, maar zich zou terugtrekken uit Spanje, Italië en Portugal. Het bedrijf heeft ook Frankrijk verlaten.