Vloerenwinkel Solza gaat de grens over. Solza.be is sinds enkele dagen een feit. Na het succes van Solza in Nederland heeft het bedrijf besloten om haar pvc, laminaat en hybride houten vloeren nu ook beschikbaar te maken voor klanten in België. Het bedrijf wilt volgend jaar ook een fysieke winkel in België openen.

De uitbreiding naar België is een belangrijke stap voor Solza. Met de webshop Solza.be kunnen klanten in heel België kiezen uit het uitgebreide assortiment van vloeren, maar ook wandpanelen.

De nieuwe webshop biedt een uitgebreide online winkelervaring met blog, meer dan 10 A-merken en uitgebreide filteropties. Tevens biedt de vloerenshop gedetailleerde productinformatie, legservices en keuzehulp tools. Vloeren worden binnen 48 uur in heel België bezorgd, belooft het bedrijf.

"We zijn erg trots om onze activiteiten uit te breiden naar België met de lancering van Solza.be", zegt Jorik van der Heide, directeur van Solza. "Onze klanten in België kunnen nu profiteren van snelle bezorging, veel keuze en ons hoge servicelevel. Daarnaast pasten wij de webshop helemaal aan naar de Belgische maatstaven. Zo zien we dat onze zuiderburen meer gefocused op vinyl vloeren en noestarme houten parketvloeren. De bedoeling is ook dat we in 2024 met een fysieke winkel in België aanwezig zijn."

Met deze uitbreiding verstevigt Solza haar positie als een toonaangevende partij voor vloeren in de Benelux-regio. Een Franstalige versie volgt later dit jaar.