SwipBox heeft aangekondigd dat het zijn Infinity-pakketkluizen gaat leasen aan klanten, zodat zij de kosten van hun kluizen kunnen spreiden en "kunnen profiteren van voortdurende ondersteuning, flexibele voorwaarden en een concurrerende uiteindelijke aankoopprijs aan het einde van hun leasecontract".

SwipBox CEO Jens Rom voegde daaraan toe: "Het wegnemen van de pijnpunten van onze klanten maakt deel uit van ons DNA. Met aanhoudende verzoeken van klanten om een lease-optie, vonden we dit het juiste moment om deze optie te introduceren. Voor sommige klanten is het zinvol om hun lockers te bezitten, voor anderen is leasen de juiste keuze. We zijn blij dat we nu ook die laatste groep kunnen bedienen."

Eerder ontwikkelde SwipBox de Location Generator AI tool om het locatie scouting proces te automatiseren, waardoor netwerkeigenaren minder tijd kwijt zijn aan het vinden van nieuwe locaties. De batterij-aangedreven Infinity locker vermindert zowel manuren als kosten, doordat bekabeling, huur van de locatie-eigenaar en grondvoorbereiding niet meer nodig zijn.

SwipBox heeft door samenwerking met tal van partners een uitgebreide ervaring opgebouwd in het runnen van pakketkluisjesnetwerken en er zijn wereldwijd meer dan 30.000 kluisjes geïnstalleerd. "We kennen de pijnpunten. Weten hoe die te verzachten, omdat we met onze klanten een hechte relatie hebben en we van elkaar leren,"  aldus Romp.

SwipBox Infinity lockers kunnen worden geleased via partners in verschillende landen, waaronder DLL in Nederland, dat volledig eigendom is van de Rabobank Groep.