Uitgelicht

Elisabeth Post benoemd tot nieuwe voorzitter van de Logistieke Alliantie: "Ruimte voor logistiek in de breedste zin van het woord"

Elisabeth Post wordt de nieuwe voorzitter van de Logistieke Alliantie (LA). De bestuursvoorzitter van Transport en Logistiek Nederland (TLN) neemt het stokje over van Steven Lak, die eind deze maand afzwaait bij evofenedex en daarmee ook als voorzitter van de LA.

Janssen Group of Companies neemt Norman Global Logistics over

Janssen Group of Companies, een toonaangevende groep van logistieke bedrijven, kondigt vandaag de overname van Norman Global Logistics. Norman is een lucht- en zeevrachtexpediteur met kantoren in Engeland en Azië. Door deze overname kunnen beide bedrijven de samenwerking over verschillende regio’s bundelen om klanten beter te kunnen bedienen.


DHL opent twee klimaatneutrale CityHubs in regio Amsterdam

Vandaag opent DHL Parcel officieel een nieuwe Amsterdamse CityHub in het bijzijn van klanten en vertegenwoordigers van de gemeente en het havengebied. Vanuit het klimaatneutrale gebouw aan de Westhavenweg 44 worden pakketten bezorgd voor het noordwestelijk deel van Amsterdam. Volgende week opent de nieuwe vestiging in Aalsmeer. Dat brengt het aantal CityHubs waarmee de regio Amsterdam wordt beleverd in totaal op 7.