Uitgelicht

Enorme wijziging in de top: Intergamma trekt zes nieuwe directeuren aan

Intergamma heeft een enorme wijziging doorgevoerd in de top van de organisatie. Er werden maar liefst zes nieuwe directeuren van buiten de organisatie aangetrokken, die deze week aan hun nieuwe baan zijn begonnen bij Intergamma. Zij hebben de gemeenschappelijke missie de positie van Intergamma op de huis- en tuinmarkt te versterken.

"Duurzame en meerdere bezorgopties steeds belangrijker in e-commerce"

DHL eCommerce heeft de resultaten van haar allereerste Global Online Shopper Survey voor 2023 gepubliceerd, die inzicht biedt in de e-commerce aankooppatronen van consumenten uit 23 landen, waaronder tien Europese landen. De enquête toont aan dat flexibiliteit in bezorgopties en duurzaamheid sleutelfactoren zijn voor online shoppers wereldwijd.


Amazon wordt nieuwe sponsor van wielerploeg Jumbo-Visma

In een recente ontwikkeling binnen de wielerwereld wordt Amazon, het wereldbekende e-commerce bedrijf, de nieuwe sponsor van een fusieteam dat Jumbo-Visma omvat. Dit nieuws werd naar buiten gebracht door Chris Woerts tijdens het televisieprogramma Vandaag Inside. In plaats van de hoofdsponsor te zijn, treedt Amazon op als een ondersteunende sponsor van het team.