FedEx rapporteerde een stijging van de geconsolideerde inkomsten met 11 procent tot € 98,1 miljard (93,5 miljard dollar) en een stijging van het bedrijfsresultaat met 6 procent tot € 6,5 miljard (6,25 miljard dollar) voor het boekjaar dat eindigde op 31 mei 2022.

"Onze financiële prestaties over boekjaar 2022 waren het resultaat van van ons team dat zich heeft aangepast aan onverwachte uitdagingen en zijn een bewijs van de FedEx-waardepropositie en de uitvoering van onze langetermijnstrategie", zegt Raj Subramaniam, president en chief executive officer, FedEx. "Onze fundamentele investeringen hebben de weg vrijgemaakt voor een sterk boekjaar 2023. In de toekomst zullen we ons richten op de kwaliteit van onze inkomsten en het verlagen van onze kosten om diensten te verlenen. Ik ben vereerd dat ik leiding mag geven aan ons toegewijde wereldwijde team, dat FedEx in staat stelt om de sector te leiden vanuit een sterke positie."

Voor het vierde kwartaal meldde FedEx een 8 procent hogere omzet tot € 25,62 miljard (24,4 miljard dollar) en een stijging van het bedrijfsresultaat met 7 procent tot € 2 miljard (1,92 miljard dollar).