DHG heeft een distributiecentrum verhuurd aan CEVA Logistics. De locatie heeft een totale oppervlakte van ruim 22.000 m² inclusief warehouse, mezzanine en kantoorruimte. CEVA Logistics zal de locatie op 1 januari 2023 in gebruik nemen.

DHG heeft de kavel vorig jaar verworven van Roosendaal Onroerend Goed B.V. en is vervolgens op risico begonnen aan de bouw van een distributiecentrum, dat is gelegen aan De Ruif op bedrijventerrein Borchwerf II op een kavel van 250 hectare. Met een strategische ligging door de nabijheid van multimodale overslag terminals, biedt het bedrijventerrein ideale omstandigheden voor logistieke bedrijven.

CEVA Logistics levert en beheert transport- en supply-chainoplossingen voor middelgrote en grote nationale en multinationale bedrijven. Met een breed aanbod aan diensten in zowel logistiek als Freight Management en haar ervaren specialisten, richt CEVA Logistics zich op het ontwerpen van naadloze op maat gemaakte end-to-end oplossingen om in te spelen op de complexe en snel evoluerende behoeften van de markt, ongeacht de bedrijfssector. CEVA Logistics is onderdeel van de CMA CGM Groep, een wereldspeler in scheepvaart en logistiek.