Webwinkelketen Etrias heeft online slipperwinkel slippers.nl overgenomen. Met deze overname wordt er weer een online speciaalzaak aan het Etrias portfolio toegevoegd. Daarnaast wordt er binnenkort een fysieke winkel geopend in Bilthoven.

Slippers.nl is afgelopen jaren uitgegroeid tot de nummer één op het gebied van slippers in Nederland. Om door te kunnen groeien zijn investeringen op het gebied van IT, marketing en voorraad nodig die als zelfstandige kleine speler niet haalbaar zijn. Daarom werd gezocht naar een overnamekandidaat die deze mogelijkheden wel heeft en slippers.nl naar het volgende niveau kan brengen.

Etrias nam in verleden al verschillende webwinkels over zoals De Schoenenfabriek, Tennisplanet, Onlybrands, Geboortewinkel en Sneeuwkettingenstore. Mede hierdoor is Etrias uitgegroeid tot een keten van meer dan 100 online speciaalzaken in Nederland, Belgie, Duitsland en Frankrijk.

Etrias opent binnenkort de deuren van het 345 m2 grote pand aan Melchiorlaan 2 openen in Bilthoven, waar de formules Causeways, Outdoorsupply en Kookexpert gevoerd zullen worden. Hiermee is Bilthoven een winkel met een breed assortiment aan home, living en lifestyle artikelen rijker.