CyberFreight International, een internationale expediteur uit Nieuw-Vennep, heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en om haar ambities voor groei voort te zetten voor een onbekend bedrag het volledige belang van het bedrijf verkocht aan het Japanse Hitachi Transportation Systems.

Hitachi Transportation Systems (HTS), met hoofdkantoor in Japan, is een toonaangevende wereldwijde leverancier van logistieke diensten. De HTS Group bestaat uit 94 verschillende bedrijven met meer dan 45.600 medewerkers op 763 locaties wereldwijd. HTS richt zich op het leveren van intelligente en efficiënte logistieke oplossingen die tastbare voordelen opleveren voor klanten. Wereldwijde, groene en comfortabele transport- en logistieke oplossingen maken supply chains transparanter en complexer, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

Willem Lodder, Algemeen Directeur en medeaandeelhouder van CyberFreight:

”We hebben een hele mooie 23-jarige reis achter de rug en met de steun van Hitachi kunnen we deze reis voortzetten en uitbreiden. Vanaf het begin van dit proces hadden we een enorm goed gevoel bij Hitachi en we zijn erg blij met de uitkomst. Ook is het mooi dat we onze sterke naam en goede reputatie onder de naam CyberFreight kunnen voortzetten.”