Marktplaats en Shopify lanceren de Marktplaats Pro app. De app opent een extra verkoopkanaal, waardoor Shopify-handelaars toegang krijgen tot de grootste online marktplaats van Nederland. Online retailers kunnen via de app hun producten op Marktplaats aanbieden, waardoor de bekendheid toeneemt onder de 8 miljoen unieke maandelijkse bezoekers die het platform trekt.

 

automatische integratie

Deze gebruiksvriendelijke app is gratis te downloaden in de Shopify App Store en stelt retailers in staat om automatisch producten op hun website te integreren met Marktplaats om te adverteren en verkopen via populaire platforms. Deze nieuwe toevoeging zal Shopify-verkopers helpen hun omnichannel-strategieën verder uit te breiden, de klantloyaliteit te vergroten en een grote nieuwe pool van potentiële consumenten te bereiken.

 

Medewerking

"We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om verkoopkansen en kanalen voor onze verkopers te creëren", zegt Mel van Lieshout, country manager bij Shopify. “Met de gratis Marktplaats Pro app kunnen retailers met één druk op de knop nieuwe verkoopkanalen toevoegen aan hun omnichannel strategie. Daarnaast profiteren ze van het enorme bereik van Marktplaats doordat de wederverkoopmarkt groeit, maar het biedt ook de mogelijkheid om nieuwe producten aan te bieden. Dit is slechts de eerste vrucht van een geweldige samenwerking die de verkoopkansen voor ondernemers verder stimuleert.”