CB heeft de komst van Caroline Reeders als nieuwe commercieel directeur bekend gemaakt. Reeders volgt Mathijs Suidman op en begint op 1 maart 2024 in haar nieuwe rol.

Linda van Zomeren, CEO van CB, is verheugd over de komst van Reeders. “Caroline’s diepgaande kennis van onze markt maakt haar een uitstekende aanvulling op ons team. Haar ervaring bij Van Ditmar met het buitenlandse boek is van groot belang, gezien de toenemende relevantie hiervan in ons vakgebied,” aldus Van Zomeren.

Caroline's loopbaan omvat prominente rollen binnen zowel de uitgeverij als de boekhandel. Zo werkte ze onder meer bij Uitgeverij Atlas Contact, Athenaeum Boekhandel en PCM, waarbij haar expertise in de boekenwereld breed is erkend.

Mathijs Suidman een nieuwe weg in en zal later dit jaar beginnen bij Van der Velde boeken. Hij liet weten: “Ik heb een fantastische en dynamische periode bij CB gehad. Hoewel ik de klanten en collega's zal missen, verheug ik me op mijn nieuwe rol binnen de boekenwereld.”

Van Zomeren: “Mathijs heeft een onmiskenbare impact gehad op de groei en ontwikkeling van CB. Zijn werk met print on demand, e-bookdistributie en internationale boeken was van onschatbare waarde. We zijn blij dat onze samenwerking voortduurt, zij het in een andere hoedanigheid.”