Augias Flex ut Rotterdam heeft een meerderheidsbelang verworven in Workfix, een uitzendbureau voor logistieke en transportsector. Augias Flex deed eerder ook andere overnames van uitzendbureaus en kondigde aan dat er meer deelnemingen of overnames zullen volgen.

Als vooraanstaande speler op de uitzendmarkt heeft Augias Flex een groeistrategie gericht op deelnames en overnames. Augias Flex neemt geheel of gedeeltelijk ondernemingen over die actief zijn op de Nederlandse flexibele arbeidsmarkt. Gecombineerd met krachtige, nieuwe recruitmenttechnologie zorgt dit voor efficiënte administratieve processen, snelle financiële afhandeling en optimaal kandidatenbeheer.

Door de gedeeltelijke overname van Workfix, dat onder de eigen naam blijft bestaan, krijgen de ondernemers van het Tilburgse uitzendbureau de kans om verder te groeien. Workfix is opgericht in 2017 en ondersteunt in de regio Brabant logistieke processen van bedrijven. Dagelijks zijn er voor Workfix 150 mensen aan het werk. 

"Voor ons is de gedeeltelijke overname door Augias Flex een fantastische kans. We dachten veel na over de continuïteit van ons uitzendbureau en een goede strategie richting de toekomst. Augias Flex geeft ons meer financiële zekerheid en ondersteuning. Dat maakt het mogelijk om gezond en succesvol te blijven, zodat we de komende jaren verder kunnen groeien en uitbreiden. We zijn er heilig van overtuigd dat we samen grote stappen gaan zetten," aldus mede-eigenaar Daan Beekers.

Voor Operationeel Manager Rigard van Klooster van Augias Flex is de deelname een win-win: "Met deze deelname krijgen we het beste van twee werelden; de ondernemersgeest van eigenaren Daan, Bart en Freek, gecombineerd met de expertise en schaalbaarheid van Augias Flex. Samen kunnen we eerder onze gemeenschappelijke doelen bereiken dan wanneer we dit beiden op eigen kracht zouden doen."