Swisslog, dat gespecialiseerd is in geïntegreerde automatiseringsoplossingen voor magazijnen, distributiecentra en ziekenhuizen, heeft aangekondigd dat Jens Schmale vanaf 1 januari 2024 de nieuwe CEO van het bedrijf zal worden. Jens Schmale, momenteel CEO van Swisslog EMEA, volgt Antonio Trioschi op, die eind dit jaar met pensioen gaat.

Swisslog, een bedrijf van de KUKA Group, is verheugd Jens Schmale voor te stellen als volgende CEO, vanaf 1 januari 2024. Jens (49) is momenteel CEO van Swisslog EMEA en brengt een schat aan ervaring in de logistieke sector in. 

Jens kwam bij het bedrijf als hoofd van de businessunit AutoStore, tot hij in september 2021 de leiding van Swisslog EMEA op zich nam. Voor hij bij Swisslog aan de slag ging, bekleedde hij hoge leidinggevende functies bij toonaangevende logistieke dienstverleners.

Antonio Trioschi, de huidige CEO van Swisslog, heeft aangekondigd dat hij eind dit jaar met pensioen gaat. Vandaar deze verandering aan de top van het bedrijf. 

Antonio Kijkt terug op een mooi palmares bij Swisslog. Onder zijn leiding onderging het bedrijf een transformatie die de basis heeft gelegd voor verdere groei, sterkere financiële resultaten en innovaties voor klanten.