Dirk Jan Pheifer, de oprichter van Everlake eCommerce uit Sneek, zal 80% van de aandelen overgedragen aan Lianne Zijlstra-Pheifer en Joram Nikkels. In een periode van 15 jaar groeide Everlake uit tot een gerenommeerd bedrijf en marktleider in Nederland voor onderhoudsmiddelen van koffiemachines. Everlake is het bedrijf achter onder meer de webshop Eccellente.nl.

Dirk Jan Pheifer vertelt. "15 jaar lang heb ik samen met een geweldig team vanuit niets een prachtig bedrijf opgebouwd in de verkoop van koffiemachine onderhoudsmiddelen. Eccellente.nl is zelfs marktleider in Nederland. Voor mij is het nu tijd om het over te dragen aan een nieuw leiderschapsteam die het verder uit gaat bouwen, op het fundament wat er ligt", aldus Pheifer.

De komende periode zal in het teken staan van een soepele overdracht van verantwoordelijkheden naar het nieuwe management. Hoewel Dirk Jan Pheifer vanaf februari een stap terug zal doen in het dagelijks beheer, blijft hij nauw betrokken bij de onderneming. "Vanaf februari zal ik minder gaan werken maar zeker nog erg betrokken blijven bij Everlake," liet Pfeifer weten.