Huboo, een e-commerce fulfillment platform dat in het Verenigd Koninkrijk is opgericht en sinds 2021 zijn hoofdkantoor in Nederland heeft, en Thuiswinkel.org kondigden deze week een zakelijk partnerschap aan. Beide organisaties hopen bij te dragen aan de uitbreiding en professionalisering van de e-commerce sector.

Huboo doet dat door innovatieve en gepersonaliseerde softwaregestuurde fulfillment services te bieden voor e-commercebedrijven van elke omvang. Het bedrijf is er trots op dat het door Thuiswinkel.org geselecteerd is als business partner. Thuiswinkel.org helpt de sector doordat het belangenbehartiger is voor de hele Nederlandse e-commercebranche en daarbuiten; de organisatie creëert een veilige e-commerce-omgeving voor retailers en consumenten in Europa. 

Huboo is een snelgroeiende en meermaals onderscheiden fulfillment-technologieprovider. Het bedrijf werd in 2017 in het Verenigd Koninkrijk in Bath opgericht. Het hoofdkantoor is nu gevestigd in Bristol in het Verenigd Koninkrijk en is sinds 2021 ook in Nederland gevestigd, waar het zorgt voor een revolutie in de wereld van e-commerce fulfillment. Het maakt gebruik van duurzame en mensgerichte methoden om een breed scala aan online retailers te ondersteunen met de fulfillment van bestellingen, waaronder grootschalige, middelgrote en kleine bedrijven die actief zijn in branches zoals elektronica, levensmiddelen en cosmetica. Huboo’s unieke hub model maakt gebruik van micro-warehouses, die worden beheerd door teams van medewerkers die fungeren als een verlengstuk van de merken waarvoor ze de orders afhandelen. Door de combinatie van toptechnologie met getalenteerde mensen, creëert Huboo de optimale klantervaring voor haar klanten.  

“Wij bij Huboo zijn erg enthousiast over ons partnership met Thuiswinkel.org. Gezien al het goede werk van deze organisatie voor de e-commercesector kunnen wij ons geen betere partner dan Thuiswinkel.org voorstellen, om samen onze industrie nog beter en succesvoller te maken,” zegt Roeland van Duifhuizen, Sales Manager Huboo Technologies BV.