Sparkles, dat diverse webshops in Nederland heeft met wenskaarten, heeft onlangs Simply Colors en Bulbby overgenomen. Simply Colors en Bulbby zijn gespecialiseerd in het aanbieden van gepersonaliseerde cadeaus en producten voor baby's en jonge kinderen. De acquisitie betekent niet alleen een uitbreiding in het assortiment voor Sparkles, maar ook toegang tot nieuwe marktsegmenten.

Waar Sparkles zich voorheen vooral concentreerde op wenskaarten, zal het nu een breder scala aan gepersonaliseerde cadeaus kunnen bieden, dankzij de expertise en productlijnen van Simply Colors en Bulbby. Het biedt Sparkles groeimogelijkheden in een competitieve sector.

Stephanie Dijkstra, die Simply Colors de afgelopen 18 jaar liet uitgroeien tot een gerenomeerd merk, draagt het stokje over aan Mariette van der Vuurst, die nu de rol van general manager voor Simply Colors en Bulbby op zich neemt.

Deze overname betekent ook een uitbreiding van het Sparkles-team. Het bedrijf verwelkomt nieuwe collega's, waardoor het totale personeelsbestand van Sparkles nu uit 175 professionals bestaat.