CityLink, belegger in logistiek vastgoed voor the last mile, heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor de verhuur van de bedrijfs- en kantoorruimte aan het IABC 5102 in Breda. Het object bestaat uit circa 2.630 m² bedrijfsruimte en circa 666 m² kantoorruimte almede 34 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Het object is gesitueerd op Distripark IABC in Gemeente Breda waar onder andere Sligro, Lidl, Jumbo, Samsung, Dynalogic en Smeding Groenten en Fruit zijn gevestigd. Breda is het centrum van de West-Brabantse regio en is strategisch gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen, maar ook direct tussen de luchthavens van Schiphol en Brussel.

Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize begin 2020 het CityLink platform opgericht. CityLink investeert in last mile stedelijk logistiek vastgoed gelegen in en rond dichtbevolkte gebieden. Deze eigendommen dienen doorgaans als de laatste schakel in de logistieke supply chain voordat ze de klant bereiken.

CityLink is bij deze transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield Industrial & Logistics collegiaal met De Lobel & Partners - real estate experts.