Sportkledingmerk lululemon is nu beschikbaar op het e-commerceplatform Zalando. Klanten kunnen nu de kleding en accessoires van het merk voor yoga, hardlopen, training en de meeste andere sportactiviteiten shoppen in Zalando's Fashion Store.

David Schneider, Co-CEO van Zalando, zegt: "We zijn erg enthousiast om het geliefde en internationaal erkende atletische merk lululemon op ons platform te verwelkomen en hun producten beschikbaar te maken voor miljoenen van onze klanten in Europa. Mode gaat over individuele expressie en je sterk voelen voor elke gelegenheid, inclusief sporten. De samenwerking met lululemon speelt hier perfect op in dankzij hun innovatieve en inspirerende assortiment atletische kleding. De samenwerking met lululemon verrijkt Zalando's assortiment en past bij onze ambitie om de klantervaring voortdurend te verbeteren door de meest relevante en spannende merken aan te bieden."

Sarah Clark, SVP EMEA bij lululemon, zegt: "Bij lululemon zijn we erop gefocust dat onze gasten contact kunnen maken met ons merk en onze assortimenten wanneer en hoe ze maar willen. Ons partnerschap met Zalando helpt ons om meer gasten te bedienen in onze bestaande markten en nieuwe gasten te bereiken in die markten waar we nog niet fysiek aanwezig zijn, wat ons helpt om onze wereldwijde community te laten groeien."

De lululemon collectie die op Zalando wordt gelanceerd bestaat uit een uitgebreid en relevant assortiment met producten variërend van training-, hardloop-, yoga- en lifestyle kleding en accessoires. Deze producten zijn al verkrijgbaar of zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in Zalando's Fashion Stores in Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Spanje, Zweden en Nederland via het Zalando Partnerprogramma en zullen worden uitgevoerd door Zalando Shipment Solutions.

Claudia Reth, VP Fashion Buying & Assortiment bij Zalando, voegt toe: "lululemon legt al sinds de oprichting in 1998 de lat hoog op het gebied van innovatie van stoffen en brengt het beste van design en functie samen. Met de lancering van lululemon profiteren Zalando's klanten van een nog breder assortiment innovatieve producten van hoge kwaliteit met een focus op modieuze ontwerpen, ongeëvenaarde pasvorm en functionaliteit. We zijn verheugd om samen te werken met lululemon en we zullen ons blijven richten op het brengen van het beste en meest relevante assortiment op het gebied van mode, lifestyle en sport op ons platform."