Een particuliere belegger verkoopt een distributiecentrum aan de Gaasterland in Beverwijk. De bedrijfsruimte omvat ruim 10.000 m2 en het object ligt op een kavel van eigen grond van ruim 14.000 m2.

Het distributiecentrum bevindt zich op een strategisch sterke locatie door haar ligging tussen de A9 en A22 en op slechts 20 minuten verwijderd van Amsterdam en Schiphol. Met ruim 600 bedrijven die zich hier hebben gevestigd, wordt de diversiteit aan bedrijvigheid gezien als een aantrekkingskracht van bedrijventerrein Beverwijk Business Docks.

Marc Albinus, Associate Logistics & Industrial bij Savills in Nederland: “Wij zijn verheugd dat wij dit aankooptraject hebben kunnen begeleiden. Het object is leeg aangekocht en zal worden gerenoveerd, zodat Gaasterland 3 binnenkort in optimale staat zal worden aangeboden voor de verhuur. De locatie maakt dit object al zeer aantrekkelijk voor huurders en met deze toekomstige renovatie zijn wij ervan overtuigd dat Gaasterland 3 kan rekenen op ruime interesse van huurders op zoek naar logistieke ruimte.”

Savills stond de internationale belegger bij tijdens de aankoop. De verkoper werd bijgestaan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij.