Siemens Logistics, een bedrijf gespecialiseerd in luchthavenlogistiek, heeft bekend gemaakt dat Michael Schneider per 1 januari 2023 de nieuwe Chief Executive Officer (CEO) wordt. Hij neemt de verantwoordelijkheid over van zijn voorganger Michael Reichle, die tegelijkertijd een andere leidinggevende functie binnen het Siemens-concern gaat vervullen.

Schneider is sinds 2012 actief in verschillende managementfuncties bij Siemens Logistics in het Midden-Oosten. Sinds 2017 leidt hij het internationale bedrijf en onderhoud hij contacten met klanten uit de luchtvaartindustrie. Dr. Horst J. Kayser, Chairman van de Siemens Portfolio Companies, is blij met de benoeming van Schneider: “Het is me een grote eer dat we intern en tegelijkertijd met een zeer ervaren brancheexpert de positie van CEO bij Siemens Logistics kunnen invullen”. 

Tot eind 2022 zal Reichle nog aanblijven als CEO van Siemens Logistics. Hij was sinds juli 2014 in dienst en blikte terug op acht jaar waarin hij hard heeft gewerkt om hun bedrijf steviger en stabieler te maken wat het vandaag de dag is.