De Raad van Bestuur van bpostgroup heeft unaniem besloten Jos Donvil te benoemen tot nieuwe CEO van bpost Belgium. Hij volgt Jean Muls op, met wie de samenwerking is beëindigd.  

Jos Donvil is een ervaren zakelijk leider die zijn sporen heeft verdiend als CEO van verschillende grote bedrijven. Zo stond hij eerder aan het roer van VOO, Brussels en Waals Internet, TV, Mobile en Telephone Operator en telecomoperator Base. Ook was hij CEO van voetbalclub R.S.C. Anderlecht.

Jos is al meer dan vijf jaar lid van de Raad van Bestuur van bpostgroup en kent het bedrijf zeer goed. Hij is lid van het Strategisch Comité en heeft de strategische beslissingen van de afgelopen jaren mee helpen sturen.

Dirk Tirez, CEO bpostgroup: "bpost België staat voor belangrijke uitdagingen. Jos' missie bestaat erin de duurzame toekomst van bpost en al zijn medewerkers in België te verzekeren, door met de juiste strategie bpost te verankeren als partner van consumenten, bedrijven en openbare instellingen. Ik wil Jean bedanken voor het uitzetten van de strategische lijnen van de nieuwe bpost Belgium business unit."