Luiz Richter is recentelijk benoemd tot Managing Director van Deliveroo België, waarmee hij Quirin Dalemans opvolgt, die na vijf jaar zijn positie bij Deliveroo Belgium heeft verlaten.

Richter, die afgelopen twee jaar de functie vervulde van Head of Operations en Head of Finance & Strategy, is enthousiast over zijn nieuwe rol. "Ik ben erg blij met deze nieuwe professionele uitdaging," zegt Richter . "België is een zeer belangrijke markt waar Deliveroo sinds 2015 actief is en miljoenen consumenten heeft bereikt in alle grote steden dankzij onze geavanceerde technologie. We werken met meer dan 2.000 bezorgers en hebben actieve partnerschappen met meer dan 3.000 restaurants en supermarkten om de beste service voor onze consumenten te garanderen. Mijn prioriteit is om de waardepropositie voor onze consumenten in onze belangrijkste steden verder te versterken."

Matteo Sarzana, Managing Director van Deliveroo Italië en België: "Luiz heeft het volledige vertrouwen van het bedrijf om het groeiplan voor 2024 uit te voeren en Deliveroo's langetermijncommitment aan de markt te bevestigen. Hij zal met succes de komende uitdagingen aangaan en het Belgische team leiden."