Müller Fresh Food Logistics, dat onderdeel is van DACHSER, heeft een nieuw, geavanceerd warehouse in Holten in gebruik genomen. Dit 17 meter hoge pand biedt geconditioneerde opslag en is direct verbonden met het distributienetwerk van de logistiek dienstverlener.

Het warehouse versterkt de capaciteit van Müller om te voldoen aan de complexe eisen van de voedingsmiddelenindustrie, met snelle aanpassingen tussen koel- en vriesopslag. "Deze uitbreiding laat ons toe om een compleet spectrum van logistieke oplossingen aan te bieden," aldus CEO Jan Peter Müller.

Dankzij de overname door DACHSER en de integratie in het European Food Network, versterkt Müller zijn mogelijkheden om klanten door heel Europa te bedienen. Het warehouse faciliteert ook Value Added Services zoals herverpakking en labelling, wat de operationele efficiëntie voor klanten verhoogt.

Het nieuwe warehouse is onderdeel van een netwerk van locaties van Müller in Nederland, waaronder faciliteiten in Nijkerk, Lekkerkerk, Roelofarendsveen en Waalhaven Rotterdam.