Crisp heeft zijn fulfilmentactiviteiten van Bornem naar Breda verplaatst. Tegelijkertijd laat het bedrijf weten op het punt te staan in België een nieuwe locatie aan te gaan huren. Geruchten gaan dat het bedrijf op het punt staat een nieuwe locatie aan te huren, iets zuidelijker in België, vanwaar het zuiden van België beter bereikbaar is.

Crisp staat op het punt een handtekening te zetten onder een nieuw huurcontract, zo liet woordvoerder Vera Möhrlein weten tegenover Retail Detail. "We staan op het punt om een huurcontract te tekenen voor een andere locatie in Vlaanderen, iets zuidelijker. Ook met het oog op toekomstige groei is dat een betere setup. De handtekening voor die nieuwe locatie verwachten we deze maand nog te zetten."

Crisp ziet de verhuizing als een kans om de dienstverlening in Vlaanderen verder op te schalen en belooft later dit jaar "meer uitbreidingsnieuws". Met een groei van 50% het afgelopen kwartaal in België loopt het bedrijf voor op de verwachtingen. Crisp mikt op winstgevendheid in Nederland deze zomer en in Vlaanderen een jaar later.