Consafe Logistics, leverancier van magazijnbeheeroplossingen, is gestart met haar activiteiten in België. Met een strategische focus op het leveren van waarde aan bedrijven in de regio, heeft het bedrijf Guido Vangenechten aangesteld als Country Manager voor België.

Guido Vangenechten brengt meer dan twee decennia aan diverse expertise mee naar zijn functie. Zijn achtergrond omvat het begeleiden van groei, het leiden van post-acquisitie-integraties, het beheren van directe en indirecte verkoopteams, het creëren van overtuigende waardeproposities via strategische allianties, en het onderhouden van een robuust internationaal netwerk.

België is zorgvuldig gekozen als de volgende bestemming voor de uitbreiding van Consafe Logistics.

"Het investeren in magazijnbeheersoftware is een langetermijnverplichting voor onze klanten.We streven ernaar hun investeringen te beschermen met een lokale aanwezigheid. We beheren al magazijnlocaties in België vanuit onze Zweedse en Nederlandse kantoren en we bouwen voort op deze sterke basis om onze ondersteuning voor Belgische bedrijven te verbeteren," legt Vangenechten uit. "Om meer waarde te bieden aan onze bestaande en nieuwe klanten in deze regio, zijn we al begonnen met de ontwikkeling van onze lokale ecosystemen met logistieke consultants, automatiseringsbedrijven en hardwarepartners."

De uitbreiding van Consafe Logistics naar België bevestigt opnieuw de toewijding van het bedrijf om wereldklasse magazijnbeheeroplossingen te leveren via een langetermijn, vertrouwde samenwerking.

"We begrijpen dat het succes van onze klanten afhangt van meer dan alleen technologie; het vereist een betrouwbare partner met de kennis en ervaring om aan hun unieke behoeften te voldoen. We staan klaar om Belgische klanten meer dan 40 jaar expertise in logistiek en supply chains te bieden en hen lokaal te ondersteunen in hun eigen taal."