Afgelopen maanden heeft Bos Logistics in totaal achttien fonkelnieuwe IVECO S-WAY's in gebruik genomen. De IVECO trekkers zijn voorzien van alle beschikbare technische features en houden het wagenpark van Bos Logistics up to date.

Bos Logistics, een familiebedrijf dat is gevestigd op Schiphol Zuid-Oost, timmert sinds de jaren zestig aan de weg. Drie generaties is het bedrijf uitgegroeid tot een first class dienstverlener in voor- en natransport en op- en overslag voor zowel lucht- als zeevracht.

Bos Logistics rijdt al meerdere jaren én met succes met IVECO voertuigen. Fleetmanager David Fonseca zegt hierover: "IVECO heeft een goed dealer netwerk en een volwassen product in de vorm van de IVECO S-WAY. De trucks zijn betrouwbaar, waardoor een hoge uptime gegarandeerd is. IVECO biedt zekerheid en ontzorgt. De benodigde onderhoudsbeurten liggen ver uit elkaar en als de auto toch de garage in moet, werkt IVECO met een haal- en brengservice. Wel zo makkelijk!"

Bos Logistics heeft meerdere werklocaties, waaronder de luchtvrachtlocaties Schiphol en Brussels Airport. Op deze locaties heeft het bedrijf het afgelopen jaar een flinke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan meer eenheid ontstond. De IVECO trucks worden nu specifiek op de locatie Schiphol ingezet.

De nieuwe IVECO S-WAY's beschikken over het benodigde ADR-pakket, waardoor Bos Logistics veilig en gegarandeerd gevaarlijke stoffen kan vervoeren. Met geavanceerde technologieën, zoals DAS en DSE, aangevuld met een airconditioning systeem, stand airco, stand kachel, lederen stuurwiel, brandstof besparende dynamo, compressor en stuurpomp. De IVECO S-WAY's zijn daarnaast geschikt voor het gebruik van HVO100, een biodiesel dat uit gerecyclede plantaardige oliën is geproduceerd. Dit zorgt ervoor dat de auto's actief bij kunnen dragen aan het bevorderen van een comfortabele en veilige wereld.