Liefhebbers van Linde magazijntrucks hebben nu de kans om hun laad- en losprocessen naar een hoger niveau te tillen met 10 vernieuwde transpalletten, stapelaars en double stackers. Deze nieuwkomers zijn niet alleen ergonomisch en stabiel, maar ook bijzonder productief.

Kenmerkend voor de SP-uitvoeringen is hun unieke design, ideaal voor langere afstanden. Ze zijn voorzien van een vast bestuurdersplatform omringd door een stalen beugel. Dit zorgt ervoor dat de bestuurder "veilig binnen de contouren van de truck blijft en hij effectief beschermd is tegen letsel bij schokken en botsingen." Bovendien staat de werkplek in een hoek van 45° tegenover de vorken, waardoor de bestuurder zich minder vaak moet omdraaien, wat gezondheidsklachten kan voorkomen.

De AP-varianten zijn daarentegen ontworpen voor flexibiliteit met een opklapbaar platform, ideaal voor ruimtes waar compactheid essentieel is.

Wat betreft prestaties hebben beide uitvoeringen upgrades gekregen. Ze zijn nu uitgerust met schokdempende zwenkwielen en een losgekoppeld platform en dissel voor minder trillingen - een kenmerk dat specifiek is voor Linde. Ze bieden een topsnelheid van 14 km/u en er is een High Performance versie beschikbaar voor uitdagende omgevingen. De SP-modellen bevatten ook het "Linde Feet Detection" assistentiesysteem, dat de truck automatisch laat afremmen wanneer de bestuurder het platform verlaat.