Blue Water Shipping B.V. heeft een langdurige huurovereenkomst gesloten voor de huur van in totaal ca. 6.424 m² bedrijfs- en kantoorruimte aan de Handelsweg 120 te Ridderkerk.

Blue Water Shipping is een wereldwijde aanbieder van alle logistieke diensten op het gebied van modern supply chain management. De kern van Blue Water wordt gevormd door een organisatie van professionals die bekwaam zijn om complete en op maat gemaakte oplossingen te bieden voor elke verzend- en transportbehoefte, waar ook ter wereld.

Private equity vastgoedinvesteerder HighBrook Investors heeft samen met Proptimize begin 2020 het CityLink platform opgericht. CityLink investeert in last mile stedelijk logistiek vastgoed gelegen in en rond dichtbevolkte gebieden. Deze eigendommen dienen doorgaans als de laatste schakel in de logistieke supply chain voordat ze de klant bereiken.

CityLink is commercieel geadviseerd in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield Industrial & Logistics en De Mik Real Estate Partners.