Genk Green Logistics en Nippon Express verstevigen de samenwerking met verlenging bestaande huurovereenkomst (21.000 m²) en contract voor extra nog te bouwen unit (13.000 m²).

Dit is de tweede huurder die op het duurzame en multi-modale project in Logistics Valley Flanders een bijkomende ruimte huurt.

Genk Green Logistics (institutionele gereglementeerde vastgoedvennootschap - IGVV), is trots aan te kondigen dat er met de internationale logistieke dienstverlener Nippon Express Belgium een bijkomende huurovereenkomst is gesloten voor een nog te bouwen warehouse van in totaal circa 13.000 m² inclusief kantoorruimte van circa 600 m². De oplevering is voorzien in het eerste kwartaal van 2024 en de huurovereenkomst loopt over meer dan vijf jaar. De bestaande huurovereenkomst voor de unit van 21.000 m² inclusief kantoorruimte, wordt verlengd en heeft nu nog een looptijd van meer dan zes jaar.

Nippon Express, één van ‘s werelds toonaangevende logistieke bedrijven met meer dan 732 vestigingen, zal in Genk zijn vierde logistieke vestiging in België, naast Machelen, Luik en Mechelen dus verder uitbreiden.

Het bouwproject wordt gerealiseerd door MG Real Estate, die als partner van Genk Green Logistics (een samenwerking tussen Intervest Offices & Warehouses en Group Machiels) instaat voor de realisatie van het logistiek en semi-industrieel complex van in totaal 250.000 m². “Met deze bijkomende overeenkomst onderstrepen wij, Nippon Express Belgium, ons streven om een drijvende kracht te blijven in de verdere ontwikkeling van deze erg interessante economische regio.