Volta Trucks heeft voor komend jaar meer dan € 85 miljoen aan bevestigde orders van volledig elektrische Volta Zero's voor levering in 2023.

Volta Trucks, fabrikant van volledig elektrische bedrijfsvoertuigen, heeft een sterke start van 2023 gehad en de eerste 300 productieslots van zijn volledig elektrische Volta Zero, met een bijbehorende omzet van meer dan € 85 miljoen.

De serieproductie van de Volta Zero's zal medio april 2023 van de band rollen in de fabriek in Steyr, Oostenrijkm die voorbereid is te voldoen aan de vraag van klanten naar zijn speciaal gebouwde volledig elektrische bestelwagen voor middelgrote steden.

"Volta Trucks heeft belangrijke vooruitgang geboekt in de eerste weken van 2023, met de bevestiging van meer dan 300 vrachtwagenbestellingen van klanten voor de eerste voertuigen van onze productielijn in Oostenrijk. Dit dekt een belangrijk deel van onze productiedoelstellingen voor 2023, nog voordat klanten de voertuigen hebben getest. Dit is een belangrijke prestatie en toont de overtuigende eigenschappen van de Volta Zero en het vertrouwen dat onze klanten hebben in ons vermogen om te leveren", aldus Essa Al-Saleh, Chief Executive Officer van Volta Trucks.

"Volta Trucks is klaar voor een succesvol eerste verkoop- en productiejaar. We zijn vol vertrouwen en gericht op het waarmaken van onze strategische ambities en doelstelling om de binnenstad koolstofvrij te maken en veiliger te maken."