Elburg Foods, een toonaangevende onafhankelijke producent van kipfiletspecialiteiten, heeft een overeenkomst gesloten met Lalesse Logistic Solutions om hun logistieke processen te automatiseren. De samenwerking is gericht op de implementatie van de geavanceerde Movu atlas shuttles in zowel het grondstoffen- als het diepvriesmagazijn van Elburg Foods.

De installatie van deze technologie zal een aanzienlijke verbetering in de efficiëntie van de magazijnoperaties brengen. Het grondstoffenmagazijn zal worden uitgerust met een capaciteit voor ongeveer 3.500 euro pallets, terwijl het diepvriesmagazijn ruimte zal bieden aan circa 1.550 blok pallets. Deze uitbreiding is essentieel om tegemoet te komen aan de groeiende internationale vraag naar de kipproducten van Elburg Foods.

De ondertekening van de overeenkomst vond plaats in aanwezigheid van Hans ter Maten, directeur van Elburg Foods, Machiel van den Hazelkamp, CCO van Reesink Logistic Solutions, en Bert van Orden, accountmanager bij Lalesse Logistic Solutions, en markeert een belangrijke stap in de voortdurende inzet van Elburg Foods voor innovatie en klanttevredenheid.

Lalesse Logistic Solutions is enthousiast over de samenwerking en de verwachte positieve impact op de operaties van Elburg Foods.