Dubbeldam Holding heeft onlangs de overname van Trans-Com afgerond en toegevoegd aan haar nieuwe tak: Dubbeldam Industries. Trans-Com, is een Nederlands bedrijf gevestigd in Harderwijk en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van producten voor het inzamelen, overslaan en transporteren van grondstoffen en afvalstromen. Met deze toevoeging aan de groep breidt Dubbeldam Holding zijn portfolio uit, terwijl het de expertise en klantenkring van Trans-Com benut.

Deze overname is een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van Dubbeldam Holding en zal het aanbod van oplossingen voor klanten binnen de groep verbreden. De samenwerking tussen Trans-Com en de bestaande bedrijven, waaronder Dubbeldam Carrosserie en Metagro, wordt verwacht operationele efficiëntie en innovatie verder te stimuleren.

Dubbeldam Holding omvat verschillende bedrijven, zoals Dubbeldam, Metagro, MICCS, Ops Factor en Qafka Robotics. Elk bedrijf opereert zelfstandig, met een eigen managementteam en solide financiële basis. De integratie van Trans-Com zal volgens de organisatie bijdragen aan de versterking van de positie van Dubbeldam Holding in diverse industriële sectoren, met een stevige basis voor toekomstige groei en succes.