CrossEngage, een prominente speler in de marketing- en klantbelevingstechnologie, heeft aangekondigd dat het bedrijf is overgenomen door Spotler Group. Deze strategische overname markeert het einde van een succesvol jaar voor CrossEngage en luidt een nieuw tijdperk van groei en innovatie in.

Spotler Group, bekend om zijn netwerk van Europese leveranciers op het gebied van marketingtechnologie, ziet CrossEngage als een waardevolle aanvulling op haar bestaande productportfolio. Deze samenwerking zal CrossEngage in staat stellen om hun platform te integreren met geavanceerde marketingkanalen. Hierbij kan gedacht worden aan verbeterde e-mailmarketing automation, WhatsApp en website personalisatie tools vanuit de Spotler Group.

In een recente verklaring deelde CrossEngage hun enthousiasme over de toekomst: "We zijn enthousiast over de spannende reis die ons in 2024 te wachten staat - blijf op de hoogte terwijl we u op de hoogte houden van onze ontwikkeling!" Deze samenwerking is een belangrijke stap voorwaarts voor CrossEngage en belooft hun vermogen om resultaten voor klanten te verbeteren nog verder te versterken.

Het gaat om de derde overname van Spotler Group van het jaar. Eerder nam het bedrijf uit Rotterdam al Datatrics en Buckles over.