Het sportkledingmerk AYBL heeft een enorme sprong voorwaarts gemaakt in hun logistieke operaties door haar fulfilmentcapaciteit te verdubbelen, zonder extra personeel aan te nemen. Het bedrijf kan nu pieken van meer dan 70.000 bestellingen per dag opvangen.

Paul Maynard, Hoofd Operations bij AYBL, vertelt: “In de competitieve wereld van e-commerce is het nakomen van klantbeloftes en het opbouwen van klantloyaliteit van cruciaal belang. Dit vereist dat je volledig kunt vertrouwen op je magazijn- en fulfilmentcapaciteiten. Met Descartes Peoplevox hebben we een systeem dat ons helpt elke bestelling op tijd en nauwkeurig te leveren, met duidelijke inzichten in het hele proces.” Maynard benadrukt hoe het nieuwe systeem de efficiëntie en nauwkeurigheid van het pickproces heeft verbeterd en hoe het flexibel is opgeschaald naar grotere magazijnfaciliteiten.

Descartes Peoplevox WMS maakt deel uit van Descartes' e-commerce oplossingssuite en biedt significante efficiëntieverbeteringen in orderverwerking. Het systeem garandeert tijdige leveringen, nauwkeurige verzending en voorkomt oververkoop van voorraad, met volledige transparantie in magazijnoperaties. Deze technologie, vooraf geïntegreerd met grote e-commerce platforms zoals Shopify Plus en Brightpearl van Sage, stelt bedrijven in staat om snel waarde te realiseren uit hun investeringen.

Johannes Panzer, hoofd van Industry Solutions for Ecommerce bij Descartes, onderstreept het belang van de implementatie: “AYBL's capaciteit om hun fulfilmentoperaties op te schalen en tegelijkertijd hun klantverbintenissen na te komen, zelfs tijdens piekperiodes, toont de kracht van Peoplevox aan. Onze oplossing is speciaal ontworpen voor ambitieuze e-commerce merken en helpt hen groeien met efficiëntie en verlaagde fulfilmentkosten.”

Dit verhaal van AYBL en de implementatie van Peoplevox WMS biedt een inspirerend voorbeeld van hoe technologische innovatie de efficiëntie en effectiviteit van e-commerce operaties kan transformeren, wat essentieel is in de hedendaagse snel veranderende digitale markt.