Logicor, een vooraanstaande logistieke ontwikkelaar en belegger, heeft in samenwerking met ontwikkelaar AM een nieuwe logistieke ontwikkeling in Helmond opgeleverd. Dit moderne distributiecentrum, dat zich uitstrekt over ruim 23.000 vierkante meter, is een toonbeeld van duurzaamheid en is strategisch gelegen op een logistieke hotspot in Nederland.

Het centrum bevindt zich op een perceel van bijna 32.000 vierkante meter aan de Churchilllaan 202 en 202a in Helmond. Het gebouw is gericht op het verkrijgen van een BREEAM-NL Excellent certificaat, wat wijst op een uitzonderlijk niveau van duurzaam bouwen en beheren. Daarnaast streeft het distributiecentrum naar een A+++ EPC-certificaat, wat duidt op een zeer hoge energie-efficiëntie.

Logicor heeft de leiding over de verhuur van deze nieuwe ontwikkeling, waarmee het zijn portfolio van hoogwaardige logistieke ruimten verder uitbreidt. Met de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie zet het distributiecentrum een nieuwe standaard in de logistieke sector en biedt het een toekomstbestendige keuze voor potentiële huurders.

Bekend als een prominente ontwikkelaar en belegger in de logistieke sector, heeft Logicor zich stevig gevestigd als een sleutelspeler op de Europese markt. Het bedrijf heeft een indrukwekkend portfolio van logistieke eigendommen, verspreid over strategische locaties in Europa. Met een focus op het bieden van hoogwaardige, efficiënte en duurzame logistieke oplossingen, speelt Logicor in op de groeiende vraag naar geavanceerde distributiecentra in de e-commerce en supply chain sectoren.