De Rotterdamse logistieke organisatie Redwood Fulfilment heeft recentelijk een langjarige huurovereenkomst gesloten met Necron Group AG voor het Logistics Center Hoeksche Waard te Heinenoord.


Het zeer moderne en duurzame gebouw, met een BREEAM Excellent certificering, zal dit jaar worden opgeleverd. Aan De Stegge uit Twello is verantwoordelijk voor de realisatie. Het duurzame complex heeft een totaaloppervlak van ca. 13.561 m². Het warehouse voldoet aan alle moderne en hoogwaardige gebruikerseisen.

Erwin Regtvoort van Redwood Fulfilment: “Het nieuwe distributiecentrum in Heinenoord past bij de toekomst van onze organisatie. Wij zijn een modern, flexibel en innovatief bedrijf en het Logistics Center Hoeksche Waard sluit daarbij aan.”

Redwood Fulfilment is een logistiek en e-commerce fulfilment bedrijf gevestigd in Nederland. Het bedrijf biedt een scala aan diensten, waaronder warehousing, orderverwerking en pick and pack werkzaamheden.

Daarnaast bieden ze aanvullende diensten zoals voorraadbeheer en kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat de producten van hun klanten snel en nauwkeurig bij hun klanten worden afgeleverd. De kracht van de organisatie komt voort uit de flexibiliteit die in het D.N.A. van het bedrijf zit.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting, partner in Dynamis logistiek, trad in deze transactie op namens verhuurder Necron, in collegiale samenwerking met CBRE Netherlands