Damen Rubber B.V. heeft een verhuurovereenkomst gesloten met Hansainvest Hanseatische Investment GmbH voor de huur van 10.200 m2 aan de Spiegelstraat 1 in Nootddorp, bestaande uit warehouse, mezzanine en kantoorruimte. Damen Rubber is sinds 1931 een technische leverancier van hoogwaardige rubber- en kunststofproducten met de grootste voorraad in de Benelux.

Niek Poppelaars, Co-Head Logistics & Industrial bij Savills in Nederland, zei: “We zijn blij dat we Hansainvest Hanseatische Investments GmbH konden helpen bij deze off-market verhuurtransactie in zo'n kort tijdsbestek. Het object aan de Spiegelstraat ligt op slechts 15 minuten rijafstand van de huidige vestiging van Damen Rubber." Dankzij het succesvolle advies van Savills was het mogelijk om een partij uit de regio te voorzien in hun zoektocht naar een nieuwe ruimte in de directe omgeving.

Hansainvest Hanseatische Investments GmbH werd bijgestaan door Savills terwijl Damen Rubber B.V. geadviseerd werd door Colliers en Hopman & Schreuder Bedrijfshuisvesting B.V.. De transactie was succesvol dankzij het goede samenspel tussen alle betrokken partijen en hun deskundigheid op het gebied van logistieke vastgoedmarkt.