MyPup, My Pick Up Point biedt als logistiek partner van investeerder CBRE Investment Management hun pakketpunt-oplossing sinds deze zomer ook aan in het nieuwe Haagse woonproject ‘The Roofs’.

MyPup brengt het aantal pakketbezorgers dat dagelijks de stad inrijdt drastisch terug naar slechts 1 koerier en wil op deze manier zorgen voor minder CO2-uitstoot en meer veiligheid op straat. Met deze locatie is het achtste Pick Up Point geopend in een woonlocatie van het woninginvesteringsplatform van CBRE IM in Nederland en worden deze ingepland in alle toekomstige residentiële ontwikkelingen.

Alle bezorgdiensten leveren eerst aan een MyPup-hub aan de rand van de stad, waarna de pakketten met elektrisch vervoer naar onbemande pick-up points worden gebracht. Bewoners kunnen dezelfde dag, op een moment dat hen uitkomt, hun pakketten uit het kluisje ophalen. 

The Roofs bestaat uit twee torens, de eerste toren met 265 woningen, de tweede toren met 390 woningen, waarbij beide torens voorzien zijn van een MyPup-kluizenwand.

“We zijn erg blij met de plaatsing van onze oplossing in dit mooie project. In de eerste paar weken heeft 75% van de bewoners zich al aangemeld.” 

Martijn van Schaveren, mede-oprichter MyPup