Bleckmann, een toonaangevend bedrijf in logistieke oplossingen, had afgelopen vrijdag de feestelijke opening van hun nieuwste duurzame distributiecentrum in Almelo.

Diverse sprekers spraken tijdens de opening hun waardering uit over de nieuwe faciliteit, onder aanwezigheid van Arjen Maathuis, wethouder van de gemeente Almelo. Namens huurder Karl Lagerfeld knipte Timothy Justin Dreijer, SVP van Karl Lagerfeld, symbolisch het lint door voor de opening.

In februari werd al bekend gemaakt dat Karl Lagerfeld van Enschede verhuisde naar het nieuwe onderkomen in Almelo, waar het nu 15.000 m2 huurt. Reden van de verhuizing was de harde groei van Karl Lagerfeld, waarvoor Bleckmann het afgelopen jaar 4,2 miljoen artikelen verwerkte.

Aanwezigen kregen een rondleiding door het nieuwe warehouse van Nick Scheurwater en zijn team, gevolgd door een netwerksessie waarbij gasten de kans kregen om te discussiëren en samenwerkingen te verkennen. Met het nieuwe circulaire distributiecentrum hoopt Bleckmann een nieuwe standaard voor toekomstige logistieke operaties neer te zetten.