Logistiekconcurrent en Bunzl Retail & Industry nemen binnenkort hun intrek in een gloednieuw distributiecentrum in Haps van ongeveer 34.000 vierkante meter


Het magazijn, dat langs de A73 ligt, heeft de BREEAM-certificering "Very Good" gekregen, waardoor het zeer duurzaam is. Het grootste deel van de faciliteit werd gebouwd met duurzame materialen en beschikt over talrijke zonnepanelen en elektrische oplaadpunten op de parkeerplaats. Er werd ook een ecologische zone ingesteld om ervoor te zorgen dat het gebouw goed in de omgeving past.

Logistiekconcurrent en Bunzl Retail & Industry zullen vanaf najaar 2023 vanuit het nieuwe distributiecentrum gaan opereren, wat een belangrijke verhuizing vanuit Venhorst betekent. De nieuwe faciliteit zal vier keer meer ruimte bieden dan het vorige distributiecentrum, waardoor Logistiekconcurrent haar dienstverlening aan klanten verder kan uitbreiden.

Ronald Hoozemans, MD Bunzl Benelux & Duitsland, zei: "Ik ben ervan overtuigd dat Bunzl met de ondertekening van het huurcontract voor dit fantastische fulfillmentcentrum een grote stap zet naar een nog hogere klanttevredenheid. Dit markeert een nieuwe fase van versnelling voor Logistiekconcurrent en Bunzl Retail & Industry."