De Franse logistieke dienstverlener Groupe BBL heeft Share Logistics Group uit Barendrecht overgenomen. De bedrijven samen hebben een gecombineerde omzet van bijna €230 miljoen. Share Logistics Group heeft ongeveer 210 werknemers in 16 kantoren in Europa (Nederland, Spanje, Duitsland en Frankrijk) en bijna 40 werknemers in zes kantoren daarbuiten (VS, Brazilië).

Share Logistics wordt na een management buy-out in 2008 geleid door oprichter en directeur Jan Crezee.

Crezee zei: "Groupe BBL heeft een bewezen staat van dienst wat betreft respect voor de lokale knowhow en structuren. Onze medewerkers zullen een soepele overgangsperiode doormaken en we kunnen onze klanten en partners efficiënte en nog bredere diensten blijven aanbieden binnen het BBL CARGO netwerk."

Christophe Besset, chief executive van Groupe BBL vulde aan: "Share Logistics en Groupe BBL delen dezelfde grondbeginselen: die van een klantgedreven middelgrote organisatie gepassioneerd met complexe en tijdkritische logistieke oplossingen; die van een familiebedrijf op gericht op de expertise en betrokkenheid van de werknemers. We hebben een perfecte match wat betreft de complementariteit van de twee bedrijven. Share Logistics zal nieuwe landen toevoegen aan ons BBL CARGO-netwerk". Het is ons gelukt om goede aanwezigheid te hebben in 16 landen met 47 kantoren en magazijnen en meer dan 500 medewerkers. Share Logistics zal ook zijn expertise inbrengen in nieuwe aanvullende verticale industrieën, zoals farmaceutica, industriële projecten, live evenementen en soft commodities. Dit zal uiteraard de toeleveringsketens van onze klanten ten goede komen en ons dienstenaanbod versterken."