DSV en Gymshark zijn een strategisch partnerschap aangegaan om Gymshark te helpen bij de toenemende internationale verkoop, de complexe eisen van de toeleveringsketen en aan de verwachtingen van de klanten te voldoen. 

Als logistieke en transportpartner van het Britse fitness- en kledingmerk zal DSV een sleutelrol spelen in de ondersteuning van de ambitieuze groeistrategie van het bedrijf. In deze hoedanigheid zal DSV internationale multimodale transportoplossingen bieden voor Gymshark's fitnesskleding, kleding en accessoires.

Gymshark werd in 2012 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en heeft de afgelopen jaren een snelle groei doorgemaakt. Het kledingmerk behaalde afgelopen jaar een omzet van ongeveer 480 miljoen pond in meer dan 180 landen. Om aan de groeiende internationale verkoop, complexe supply chain-eisen en klantverwachtingen te voldoen, is Gymshark een samenwerking aangegaan met DSV. Dit strategische partnerschap zorgt voor consolidatie van Gymsharks zendingen onder één expediteur van fabrikanten in negen landen naar distributiecentra in het VK, België, Australië, Canada en de VS.

Morten Landry, Managing Director, Air & Sea, DSV UK, zegt: "We zijn verheugd om met Gymshark samen te werken en het bedrijf te ondersteunen in haar volgende hoofdstuk. Het werd al snel duidelijk dat Gymshark en DSV verschillende synergieën delen en op één lijn liggen wat betreft het gebruik van onze gezamenlijke expertise om de best mogelijke resultaten te bereiken. Naarmate de activiteiten van Gymshark groeien, worden de vereisten voor de toeleveringsketen steeds complexer, waardoor de behoefte aan robuuste logistieke diensten extra wordt benadrukt. De operationele expertise, wereldwijde mogelijkheden, infrastructuur en IT-oplossingen van DSV zullen zorgen voor meer betrouwbaarheid en zichtbaarheid van Gymshark in de hele toeleveringsketen. Ik hoop dat dit het begin is van een langdurige samenwerking."

Zac Singh, Sourcing Director voor Gymshark, legt uit: "Wanneer we een partner zoeken, is het altijd zo belangrijk dat ze ons, ons merk en onze waarden 'snappen'. Wat logistiek betreft, heeft DSV niet alleen de referenties, maar vanaf het moment dat we elkaar ontmoetten was het duidelijk dat ze begrepen hoe wij als merk werken en dat we volledig op één lijn liggen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met hen als onze wereldwijde leverancier van logistiek en transport."