Picnic Technologies heeft haar nieuwe distributiehub in Roosendaal in gebruik genomen. Het moderne complex, gelegen op bedrijventerrein Borchwerf, is ontwikkeld door Unibouw in opdracht van Brisck.

De hub omvat een warehouse van 1.300 vierkante meter en 230 vierkante meter kantoorruimte en is uitgerust met een losdock en laadvoorzieningen voor de elektrische bezorgwagens van Picnic. Dit maakt de locatie volledig aangepast aan de specifieke wensen van de online supermarkt.

De sleuteloverdracht vond plaats tijdens een officiële ceremonie afgelopen donderdag, waarbij het bouwteam en Brisck het eindresultaat vierden. "We zijn trots op dit prachtige eindresultaat dat we samen met het bouwteam en Brisck hebben gerealiseerd", aldus Marcel van Ravensteijn van Brisck en Isabelle Lips.

Erica Klein Meuleman en Maarten Manshande van Picnic ontvingen de sleutels en kijken uit naar de vele bezorgmomenten die vanuit deze nieuwe hub zullen plaatsvinden. "We wensen alle Picnic collega's veel werkplezier vanuit hun nieuwe hub," voegde het team van Unibouw toe.