De K&DTC Groep, het moederbedrijf van DTC Surhuisterveen BV, Koning Drenth BV, en Henk Smid Transport & Expeditie BV, heeft SB Trans VOF uit Schijndel overgenomen.

SB Trans VOF, gespecialiseerd in het vervoer van los gestorte producten met walking floors en containerauto’s, heeft zijn voornaamste activiteiten in de Benelux en Duitsland. Deze expertise sluit naadloos aan bij de diensten van de K&DTC Groep, die naast afval ook een breed scala aan producten vervoert in diverse Europese landen.

Dennis van de Sande, directeur van SB Trans, ziet de overname als een kans om klanten meer capaciteit en flexibiliteit te bieden en de continuïteit voor werknemers en opdrachtgevers op lange termijn te waarborgen. "Ik heb het volste vertrouwen in de K&DTC Groep dat zij er wat moois van gaan maken," aldus Van de Sande. Het bedrijf zal verdergaan vanuit een nieuwe vestiging in Beugen. De chauffeurs zullen hun huidige standplaats in Sint Oedenrode behouden.

Louw van der West, directeur bij de K&DTC Groep, benadrukt de ambitie voor verdere groei en het verbeteren van het netwerk. "De overname van SB Trans biedt ons de kans om ook in het zuiden van Nederland een vestiging op te zetten," zegt Van der West. "Het bedrijf en de vakmensen passen zeer goed bij ons bedrijf. We heten onze nieuwe collega’s dan ook van harte welkom."