P3 Logistic Parks heeft Ivy Technology verwelkomd als de eerste huurder in hun nieuwe distributiecentrum in Amstelveen. Dit centrum, P3 Amstelveen, gelegen op bedrijvenpark De Loeten, nabij Amsterdam en Schiphol, biedt Ivy Technology 13.726 m² ruimte, wat de helft van de capaciteit van het warehouse beslaat.

Ivy Technology, gespecialiseerd in wereldwijde elektronica reparatie- en service, zal vanaf maart 2024 de locatie in gebruik nemen. De faciliteit omvat magazijnruimte, kantoorruimte en een mezzanine, perfect afgestemd op hun operationele behoeften. De resterende 13.720 m² van P3 Amstelveen staat nog open voor verhuur.

Léon Vié van P3 en Scott Greer van Ivy Technology benadrukken beiden het strategische voordeel van deze locatie. De nabijheid tot belangrijke verkeersaders en de kwaliteit van het pand ondersteunen Ivy Technology's expansie en servicekwaliteit. P3 Amstelveen belooft met zijn moderne ontwerp en duurzame bouw een aantrekkelijke optie voor potentiële huurders in de lichte industrie.